Nu är sommaren här och alla sommarfester är igång. Det finns väl ingen tid vi drömmer så mycket om den där hälsosamma huden med naturligt glow som nu? Men det sker ju inte på en sekund utan det är viktigt att preppa huden inför festen eller tillställningen, och att använda dig av bra hudvårdsprodukter innan sminkar dig. Allt hänger ihop, för att få till en bra sminkbas är det viktigt att ta hand om din hud först.
Har du rätt hudvårdsprodukter för dig? Annars hjälper vi dig gärna med en hudanalys på vår salong i Vimmerby eller Västervik. Boka här!
Här är några av våra älskade it-produkter nu på sommaren för att ge huden extra fukt och glow för att få till en bra bas.

Preppa gärna huden med en sheetmask innan du ska ska fixa dig för att få maximalt glow och boosta huden med fukt ordentligt. Perfekt stund för lite avkoppling också med en kopp kaffe i handen!
Få till den perfekta basen med dessa produkter
De här två produkterna ger fantastiskt glow till ansiktet. Vi bara älskar dessa tre produkter.
Esse Foundation den ger verkligen så fin naturlig lyster som håller hela dagen.
PuroBios fantastiska BB-cremé är en lätt härlig kräm som ger färg och jättefin lyster och är perfekt för dig som inte vill täcka så mycket.
360º Cushion Bronze är en superhärlig sommarproukt som ger dig skydd mot solen med spf50 samtidigt som den täcker lite lätt och ger en fin färg till ansiktet, plus fantastisk lyster. Det finns en puderpuff i som du kan dutta ut produkten med.
Vi rekommenderar att lägga de två flytande med fingrarna just för att få värmen till ansiktet vilket gör att det ser mer naturligt ut. Med borste blir det lite mer täckande resultat.

Puder
Puder kan vara en vattendelare. Vissa älskar det och vissa inte. Har du lätt att bli blank i ansiktet och vill matta ner lite så kan det vara skönt med ett puder och det finns både mer täckande och mer transparenta puder såklart. Använder man krämskugga och tycker det lägger sig i linjer kan det vara skönt och svepa ett väldigt lätt transparent puder över. Men ett tips är också om man vill bevara så mycket lyster som möjligt att använda sig av en bronzer som ger lyster och sedan setting spray för att få sminket att sitta istället. Eller så lägger du lite lätt transparent puder under ögonen och på näsan.

Mineralfoundation
Något som kan vara väldigt skönt på sommaren är att använda en mineralfoundation.
Svep över ansiktet för lätt täckning och du kommer uppleva en jämnare hud som får fräsch lyster. Finns i både kompakt och lös formula.
Amazing Base har en lösformula. Den ger dig en silkeslen hud med fin lyster som du kan bygga upp täckningen på plus att den ger dig ett skydd mot solen med spf20.
PurePressed Base Mineral Foundation har en kompakt formula.
Den täcker mer, ger ett matt resultat och suddar ut fina linjer och porer med några svep.

Det finns väl ingen bättre tid än nu för att sminka sig med lite färg, eller hur?
Vi tycker att det piggare upp ansiktet lite och ger en festligare känsla. Kanske bär du en vit eller beige klänning och då blir det så himla fint med ett rosa läppstift eller en pastellskugga på ögonlocken. Något annat som är väldigt fint är att sminka sig med en färgad kajalpenna för att framhäva sin ögonfärg och få färg i ansiktet på ett mer diskret sätt.
Välj en snygg rouge som du kan lägga på både kinder och ögon
Det är så fint att matcha färgen på kinder och ögon. Det går dessutom snabbt och det brukar vara ganska så skönt på sommaren. Har du dessutom en krämrouge kan du även lägga lite på läpparna. Då har du en produkt till tre områden.

Välj en ögonskugga med en härlig färg
På sommaren är det så himla fint med lite färg på ögonen tycker vi. Lägg lite färg på ögonlocket för att få din ögonfärg att poppa lite. Sedan kan du lägga en mörkare ögonskugga i globlinjen för att få lite djup i blicken. Vill du få till en mer festmakeup så kan du lägga än mörkbrun, mörkgrå, svart eller annan mörk skugga för att markera fransraden, få till en fin eyeliner eller för att ge din blick ännu mer djup. Ett tips är att använda en ögonskuggs-borste för att lägga på ögonskuggan och en borste för att blenda ut så att det inte kommer skugga överallt.

Välj en krämskugga för extra lyster
Vi älskar krämskugga, speciellt nu såhär års! Så himla härlig och fin lyster, dessutom väldigt lätt att lägga på.

Välj en snygg ögonpenna för att få en markerad look och framhäva dina ögon
Superfint för att få till en eyeliner, markera fransraden och få din ögonfärg att poppa!

Vi har läpprodukterna du behöver för härliga sommarläppar
Vad är inte härligare än att lägga på lite läppstift till en ganska osminkad look? Vi älskar det. Det är så fint, ger lite färg, gör att du ser piggare ut och tar inte lång tid! Matt, lyster, glansigt, krämigt? Vad du vill ha är upp till dig. Här hittar du alla våra läppprodukter. Men visst är det väl härligt med något med lite extra glans och lyster nu på sommaren?

Här har vi en annan väldigt härlig produkt som är ett läppstift som anpassar sig till din egen läppfärg och förstärker den. Det är helt transparent tills det når din hud och reagerar på värmen, då ger det dig din helt personliga nyans plus superfin glans. Det funkar super både till läppar och kinder. Perfekt sommarprodukt!

Det vi älskar nästan mest av allt på sommaren. Setting Spray!
Ha med i väskan och fräscha till din look och få en piggare känsla under dagen. Sedan får det ju ditt smink att verkligen sitta på plats också vilket är fantastiskt bra. Vi har lite olika varianter, här kan du hitta alla våra setting spray.
Här ser du två stycken som återfuktar, gör att sminket sitter bättre och dessutom ger dig extra lyster.

Här är några andra som ger fukt och gör att sminket sitter på plats!

Detta var lite inspiration för att hitta lite härliga produkter till sommaren, har ni några funderingar eller vill få hjälp lite mer hur ni ska tänka och göra kring er makeup så hjälper vi er så himla gärna, kontakta oss här eller kom in till våra salonger.
Ska du göra något speciellt där du vill att vi sminkar dig så är det bara att ringa oss eller boka här!

Nyheter och erbjudanden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av kampanjer, nyheter, råd och tips!